Özel Tasarım Porselen Üretim

Cafemarkt’ın Porselen Üretim Tecrübesi

Cafemarkt 10 yılı aşkın tecrübesi ile özel tasarım porselen üretim yapmaktadır. Cafemarkt, Porterra Porselen‘in üreticisidir. 10 yılı aşkın süredir 200’ü aşkın tescilli kendi tasarım ürünlerini kendine ait özel reçeteler ile üretmektedir. Piyasada bulunan birçok porselen üreticisi yanında ürettiği özel butik ürün tasarımları ile Türkiye’nin seçkin cafe restoran ve otellerinde Porterra Porselen’i görebilirsiniz.

Neden Özel Porselen Tasarım Yaptırmalıyım?

Neden farklı olmanız gerekiyor? İşte bu sebeple. Bugün hizmet sektöründe herkes aynı kahveyi sunuyor olabilir ancak nasıl sunuluyor? Cafemarkt bugün Türkiye’nin en büyük kahve zincirlerine özel porselen kupalar üretiyor.

Porseleni Özel Yaptırınca Ne Değişir ki?

Boyutlarını değiştirebilirsiniz, yapısını değiştirebilirsiniz, düz yüzeylerden sıkıcı kupa görünümlerinden sıyrılır bambaşka yüzeylere sahip kupalar, tabaklar yaptırabilirsiniz.

Porselende Yüzey Değişince Bembeyaz Yüzeyde Kim Görecek?

Cafemarkt‘ın porselendeki tecrübesi burada ortaya çıkıyor. Uzman ekibimiz sizler için özel renkler ile bu yüzeyleri farklı renklerde ya da kurumsal renklerinize ustalıkla işliyor.

Peki Sadece Renklendirme Yaptırabilir miyiz?

Elbette. Elimizde olan porselen ürünler üzerine veya sizlere toptan fiyatlara temin edeceğimiz Porland, Kütahya veya Güral Porselen üzerine de özel renk dekorları yapabiliriz.

Özel Tasarım Porselen Üretimi

Cafemarkt sadece kendisine özel tasarım ürünler isteyen müşterilerine özel çalışmalar yaparak özel tasarım porselen üretim yapmaktadır.
Çalışması yapılmak istenen ürün için deneyimli yöneticiler ile görüşme yapılması gerekmektedir; 0212 514 51 21 no’lu numaradan Cafemarkt merkeze ulaşarak randevu talep edilebilir ya da info@cafemarkt.com adresine mail göndererek randevu talep edilebilir.

Haydi siz de başkalarında olmayan sunumları yapın artık!